COVID-19

Helaas kunnen er op dit moment geen workshops gegeven worden. Vanwege de corona maatregelen is er besloten alle workshops te cancellen. Houdt de website of social media in de gaten voor toekomstige updates. 

**Vief is van 1 juni tot en met 1 oktober met zwangerschapsverlof. Hopelijk kunnen we vanaf oktober weer van start met workshops.**

 

KOM JIJ EEN SIERAAD MAKEN

TIJDENS EEN WORKSHOP?

Yes, er worden weer workshops gegeven! Heb jij altijd al willen weten hoe je een ring, ketting of oorbellen smeed? Of ben je opzoek naar een leuk uitje met je moeder, broers/zussen of vrienden/vriendinnen? Kom dan een workshop doen of geef er een cadeau!

In deze workshops kun je kiezen om een ring, oorbellen of hanger voor een ketting te maken. We beginnen met het maken van je ontwerp en kijken samen of alles uitvoerbaar en haalbaar is, zo niet verzinnen we samen een goed alternatief. We bekijken welke dikte materiaal je het best kunt gebruiken en je zaagt dat op maat, dan soldeer ik je sieraad tot een geheel. Nu enkel nog de afwerking: vijlen en schuren. Als laatste wordt je sieraad gepolijst en kun je jouw eigen gemaakte sierraad meteen dragen!

Ben je niet zo creatief of heb je geen idee voor een ontwerp? Geen probleem, bijna alles uit mijn collectie kan gemaakt worden. Ik help je overal bij en we komen samen altijd tot een ontwerp voor een sieraad wat bij jou past!

HOE, WAT, WAAR?

De workshops worden gegeven aan maximaal 4 personen, meerdere personen in overleg.

De workshops worden op zondagmiddag gegeven, onderaan deze pagina vind je een lijst met data waar je een geschikt moment uit kunt kiezen. Staat er geen geschikte datum bij? Of ben je samen met een groepje opzoek naar een andere dag? Stuur dan een mailtje naar info@viefjewelry.com en we zoeken samen naar een geschikt moment.

De workshops worden in het centrum van Breda gegeven. Vanaf ongeveer april 2021 worden we workshops in Zundert gegeven, een dorp dichtbij Breda.

 

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De kosten zijn €69,95 per persoon inclusief zilver (925), koffie/thee en wat lekkers.

 

WAT MOET IK NOG MEER WETEN?

  • Alle sieraden maken we met 925 zilver, er is geen mogelijkheid om met goud te werken.
  • In deze workshops kunnen we geen edelstenen of kralen in het sieraad verwerken, we maken dus iets geheel bestaande uit 925 zilver. 
  • Is je ontwerp te ingewikkeld, dan bedenken we samen een goed alternatief.
  • Het is niet mogelijk om van een bestaand sieraad iets nieuw te maken.
  • De workshop is niet alleen voor vrouwen maar er kunnen natuurlijk ook mannen aan deel nemen!

Data voor oktober en november

 

Nieuwe data komen hopelijk binnenkort online


 

ZIE IK JE SNEL BIJ EEN WORKSHOP?

Stuur dan een e-mail met je opgave voor de juiste datum en het aantal personen. Staan er geen geschikte data voor je bij, wil je graag met een selectief groepje komen of een grotere groep? Stuur dan een e-mail dan komen we hier samen wel uit. 

Schikt zondag je niet? Geen probleem laten we een ander moment plannen.

Tot snel!