WORKSHOPS

KOM JIJ EEN SIERAAD MAKEN

TIJDENS EEN WORKSHOP?

Yes, er worden weer workshops gegeven! Heb jij altijd al willen weten hoe je een ring, ketting of oorbellen smeed? Of ben je opzoek naar een leuk uitje met je moeder, broers/zussen of vrienden/vriendinnen? Kom dan een workshop doen of geef er een cadeau!

In deze workshops kun je kiezen om een ring, oorbellen of hanger voor een ketting te maken. We beginnen met het maken van je ontwerp en kijken samen of alles uitvoerbaar en haalbaar is, zo niet verzinnen we samen een goed alternatief. We bekijken welke dikte materiaal je het best kunt gebruiken en je zaagt dat op maat, dan soldeer ik je sieraad tot een geheel. Nu enkel nog de afwerking: vijlen en schuren. Als laatste wordt je sieraad gepolijst en kun je jouw eigen gemaakte sierraad meteen dragen!

Ben je niet zo creatief of heb je geen idee voor een ontwerp? Geen probleem, bijna alles uit mijn collectie kan gemaakt worden. Ik help je overal bij en we komen samen altijd tot een ontwerp voor een sieraad wat bij jou past!

HOE, WAT, WAAR?

De workshops worden gegeven aan maximaal 4 personen, meerdere personen in overleg.

De workshops worden op een ochtend of middag gegeven, onderaan deze pagina vind je een lijst met data waar je een geschikt moment uit kunt kiezen. Staat er geen geschikte datum bij? Of ben je samen met een groepje opzoek naar een andere dag? Stuur dan een mailtje naar info@viefjewelry.com en we zoeken samen naar een geschikt moment.

De workshops worden in Breda of Zundert gegeven. 

 

WAT ZIJN DE KOSTEN?

De kosten voor een workshop in het het weekend (zaterdag & zondag) zijn €79,95 per persoon inclusief zilver (925), koffie/thee en wat lekkers. Heb je tijd om een workshop doordeweeks (maandag tot vrijdag) te volgen ontvang je €10,- korting en kost de workshop €69,95 per persoon.

WAT MOET IK NOG MEER WETEN?

  • Alle sieraden maken we met 925 zilver, er is geen mogelijkheid om met goud te werken.
  • In deze workshops kunnen we geen edelstenen of kralen in het sieraad verwerken, we maken dus iets geheel bestaande uit 925 zilver. 
  • Is je ontwerp te ingewikkeld, dan bedenken we samen een goed alternatief.
  • Het is niet mogelijk om van een bestaand sieraad iets nieuw te maken.
  • De workshop is niet alleen voor vrouwen maar er kunnen natuurlijk ook mannen aan deel nemen!

 

EEN WORKSHOP CADEAU GEVEN?

Het ideale cadeau! Geef een workshop cadeau. De bon kan ingezet worden op een van onderstaande data of op een ander moment met een vaste groep. Koop hier een cadeaubon. 

Speciaal voor onze lieve moeders een moederdag workshop

HOE, WAT, WAAR?

Kom samen met je moeder een prachtig zilveren sieraad maken tijdens de ‘moederdag workshop’! Op deze speciale ‘moederdag workshop’ zal de werkbank gevuld zijn met allerlei lekkere hapjes, een glaasje bubbels en natuurlijk een hele hoop gereedschap ;-).

Een workshop gegeven door mijn mama en mij voor moeders en kinderen meer moederdag kan niet toch? 

De workshop vindt plaats op zondag 14 mei van 13.00 tot 17.00 uur in mijn atelier in Breda

De kosten bedragen €79,95 per persoon, zoals de normale kosten voor een workshop maar nu met een glaasje bubbels én nog meer lekkers.

Er is plaats voor 8 personen dus wees er snel bij en geef je op door een e-mail de sturen naar: info@viefjewelry.com.

DEZE LIEVE MENSEN GINGEN JE VOOR:

 

“Goede uitleg over wat wel en niet kan, wat mogelijk is met de bewerking van het materiaal zilver mbt tot technieken. Fijne relaxte sfeer waar ruimte is voor je eigen inzichten op het ontwerp, en Vief denkt vooral met je mee. Ze laat je echt alles zelf doen, met hulp waar nodig”.

Milou

“Met vriendinnen heb ik de workshop sieraden maken bij Vivi gevolgd. Wat was dit een heerlijke middag bezig zijn! Onder het genot van wat lekkers vertelt Vivi hoe haar bedrijf tot stand is gekomen. Je bent vrij om te maken wat je wilt en als je nog geen idee hebt wat voor iets je wilt maken dan krijg je dankzij Vivi en haar atelier genoeg inspiratie. Vivi denkt met je mee, heeft oog voor alle workshopvolgers en legt goed uit hoe en wat. Uiteindelijk mag je zelf aan de slag! Hierdoor heb ik echt het gevoel dat ik mijn ringen zelf heb gemaakt: super leuk dus”!

 Linda

“De workshop was echt geweldig! Vivi neemt de tijd om samen te bekijken wat er mogelijk is en helpt bij het realiseren van je idee. Vivi laat je echt zelf aan de slag gaan en helpt bij moeilijkere stukken. Ik heb hem ondertussen al aan al mijn vriendinnen aangeraden! Het is een gezellige middag waarbij je met een mooi eindresultaat naar huis kunt gaan”.

 Emma

ZIE IK JE SNEL BIJ EEN WORKSHOP?

Stuur dan een e-mail met je opgave voor de juiste datum en het aantal personen. Staan er geen geschikte data voor je bij, wil je graag met een selectief groepje komen of een grotere groep? Stuur dan een e-mail dan komen we hier samen wel uit. 

Tot snel!